eTopUp - Töltse fel a mobilját a weben bankkártyával!


MŰKÖDÉS

Ezen a weboldalon kártyás mobiltelefon-előfizetésének számlaegyenlegét töltheti fel, illetve egyes mobilszolgáltatók esetén telefonszámláját is befizetheti.

  • Hogyan tölthető fel a mobiltelefon-számlaegyenlege?

    Az előfizető megadja telefonszámát és a feltöltendő összeget. Ezt követően az OTP Bank Rt. biztonságos fizetési oldalára irányítjuk, ahol megadhatja a bankkártyája adatait a bank részére. Amint a fizetési oldalon jóváhagyta a fizetést, a bank - a vásárlás összegével - terheli meg bankkártyáját. A fizetés visszaigazolása után rövid időn belül a mobiltelefon-előfizetés egyenlege a kiválasztott összeggel jóváíródik. A fizetési művelet bankkártyás vásárlásnak számít, nem jár további költségekkel!


  • A mobil számlabefizetés működése

    Az előfizető megadja a telefonszámát, majd választ a teljes vagy részleges számlabefizetés között. Ezt követően átírányítjuk az OTP Bank Rt. biztonságos fizetési oldalára, ahol megadhatja a bankkártyája adatait a bank részére. Amint a fizetési oldalon jóváhagyta a fizetést, a bank - a vásárlás összegével - megterheli a bankkártyát. A fizetés visszaigazolása után rövid időn belül a mobiltelefon-előfizetés számlaegyenlege a kiválasztott összeggel jóváíródik. A fizetési művelet bankkártyás vásárlásnak számít, nem jár további költségekkel!